DM
ENG GER A + A -

Nyhetsarkiv

Sopptur i Nes Verks skoger

Høsten er tiden for soppturer og Aust-Agder sopp- og nyttevekstforening tar oss med på tur i skogen ved Nes Verk tirsdag 28. august kl. 18.00 til 21.00.

Les mer

Jernverksseminaret 2018

Årets jernverksseminar 2018 har tittelen "Ovnskunst og jernskulptur" og går av stabelen lørdag 1. og søndag 2. september på Næs Jernverksmuseum.

Les mer

Biografi om Andreas Feragen

I år er det 200 år siden Andreas M. Feragen ble født (21.7.1818). Språkforsker Ernst Håkon Jahr har skrevet biografi om Feragen som lanseres lørdag 21. juli.

Les mer

Ny utstilling i Forvaltergården

Velkommen til Forvaltergården/Tvedestrand museum og vår nye utstilling om konfeksjonsfabrikken Frøja. Utstillingen er åpen fra kl. 12.00-16.00 hver dag t.o.m. 12. august.

Les mer

Sørlandets rokokkomester

Ole Nielsen Weierholt ble født på gården Lillestølen på Sagene i Austre Moland 29. desember 1718. Ole Nielsen Weierholts var en dyktig kunstner som satte spor etter seg både i kirker og på jernovner på Sørlan...

Les mer

Geologi og gamle gruver

De gamle gruvene ved gården Båsland er målet for vår vandring i skogene ved Nes Verk 9. september.

Les mer

Høstmarked

Besøk høstens hyggeligste marked med mange og varierte salgsboder med spennende tilbud! Søndag 23. september åpner vi museet for livlig handel, matsalg og barneaktiviteter.

Les mer

Eidsvoll Jernverk i bronse og granitt

Imponerende modell av det gamle jernverket på Eidsvoll åpner i mai. Næs Jernverksmuseum har stått for gjennomføringen av prosjektet på vegne av museet Eidsvoll 1814.

Les mer

Juleverksted i Snekkerboden

Søndag 3. desember kl. 12.00 til 15.00 inviteres små og store barn til juleverksted i Snekkerboden.

Les mer

Skogens rovfugler - Hvor finnes de, og hvorfor?

Skogens rovfugler - Hvor finnes de, og hvorfor?

Les mer