Nye skilt på museet, juli 07 003.jpg

Ledig stilling

Last ned stillingsbeskrivelsen her: Stillingsannonse fagkonsulent

Museet søker nå etter en: Fagkonsulent

Stillingen innebærer allsidighet i såvel faglige som praktiske og administrative gjøremål.
Fagkonsulenten har ansvaret for og skal lede utviklingen av museets utadrettede virksomhet mot publikum og media.

Et viktig ansvarsområde er organisering og oppfølging av museets omvisere. Fagkonsulenten vil få praktiske og idemessige oppgaver i utvikling av utstillinger. Personen skal også foreslå og utarbeide undervisningsopplegg for skolebarn som eksempelvis den kulturelle skolesekken. Arbeidet vil også innebære å forberede og gjennomføre aktivitetsdager og seminarer sammen med museets øvrige personell.
Personen vil være ansvarlig for våre nettsider, holde pressen informert om vår virksomhet samt besørge annonseringer i diverse medier.

Fagkonsulenten skal i tillegg bistå med samlingsforvaltningen, samt ved utarbeidelse av diverse publikasjoner.

Stillingen vil også bli tillagt andre praktiske og administrative oppgaver etter museets behov.

Vi søker etter en person med relevant utdanning og eller erfaring. Søkeren må ha lyst og evne til å formidle historie og teknisk-naturhistoriske temaer, og det er ønskelig med kjennskap til jernverkshistorien. Det er viktig med god fremstillingsevne både muntlig og skriftlig. Vedkommende bør ha godt humør, være initiativrik og like å yte litt ekstra.

Søknadsfrist onsdag 10. mai 2017

Spørsmål rettes til
Direktør Knut Aall, tlf 48 00 85 66, e-post: kba@jernverksmuseet.no
Søknad og CV sendes til Næs Jernverksmuseum, Nesverkveien 240, 4934 Nesgrenda, eller e-post til kba@jernverksmuseet.no Konvolutt merkes: ”Søknad fagkonsulent”
NB! Liste med navn, alder og bosted på søkere vil kunne bli offentliggjort.