Høstmarked 5.jpg

Høstmarked

Hu00f8stmarked 2.jpg

Høstens koseligste marked?

Vi gjentar suksessen og arrangerer høstmarked søndag 23. september.
Markedet er åpent fra kl. 11.00 til kl. 16.00.

Her blir det salgsboder med smakfulle matvarer som bakst, sopp, honning, spekemat, syltetøy osv., samt flotte håndarbeider og håndverksprodukter. Du får kjøpt mat både på museet og fra enkelte stands. Her kan du få alt fra lokale munker til asiatisk mat. Museumsbutikken med støpejernsprodukter og bøker er åpen.

Smedene vil være i utesmia, og der er det plass til både barn og voksne som vil prøve å smi en egen spiker eller krok. Det blir også andre aktiviteter for barn: Nytt av året er workshop og pop-up kakekunst. Gråtass kommer, kjøring med hest og vogn, ponniridning m.m. står også på programmet.

Aust-Agder sopp- og nyttevekstforening har soppkontroll. På deres stand kan du både få sjekket egen fangst og lære om sopp.

Markedet vårt er godt innarbeidet og mange av våre ca. 60 utstillere kommer igjen år etter år. Ønsker du egen stand på markedet? Kontakt Torkil Ausel på telefon 96 01 33 78 eller på epost: njm@jernverksmuseet.no.

Gratis inngang for barn og kr. 50,- for voksne som inkluderer parkering og omvisning.

ponniriding.JPG

Les mer om museets årsprogram her.