Høstmarked 2018 foto Helle (8).jpg

Høstmarked

Høstens koseligste marked?
Vårt tradisjonsrike høstmarked går av stabelen søndag 22. september.
Markedet er åpent fra kl. 11.00 til kl. 16.00.

Her blir det salgsboder med smakfulle matvarer som bakst, sopp, honning, spekemat, syltetøy osv., samt flotte håndarbeider og håndverksprodukter. Du får kjøpt mat både på museet og fra enkelte stands. Her kan du få alt fra lokale munker til asiatisk mat. Museumsbutikken med støpejernsprodukter og bøker er åpen.
Hu00f8stmarked 2018 foto Helle (2).jpg
Hos Benjamin, Monica og Marcus kan du smi spiker med din egen bokstav på eller vår logo.

Smedene vil være i utesmia, og der er det plass til både barn og voksne som vil smi sin egen spiker, minisverd eller krok. Det blir også andre aktiviteter for barn som kjøring med hest og vogn og ponniridning.

Aust-Agder sopp- og nyttevekstforening har soppkontroll. På deres stand kan du både få sjekket egen fangst og lære om sopp.
Hu00f8stmarked 2018 foto Helle (8).jpgponniriding.JPG

Markedet vårt er godt innarbeidet og mange av våre ca. 60 utstillere kommer igjen år etter år. Ønsker du egen stand på markedet? Kontakt Torkil Ausel på telefon 96 01 33 78 eller på epost: njm@jernverksmuseet.no.

Gratis inngang for barn og kr. 50,- for voksne som inkluderer parkering og omvisning.

Les mer om museets årsprogram her.