Høstmarked 5.jpg

Utstiller på høstmarkedet?

Hu00f8stmarked 2018 foto Helle (8).jpg

Ønsker du å være med som utstiller/selger søndag 22. september?

Vi er godt i gang med planleggingen av årets høstmarked her på
Næs Jernverksmuseum som går av stabelen søndag 22. september.

Markedet har lange tradisjoner og er godt innarbeidet. Vi har besøkende fra et stort omland som setter pris på et marked med gode produkter, aktiviteter og flotte omgivelser.

På museet har vi store arealer i et autentisk jernverksmiljø. Dette området skaper den rette rammen som gjør at vi skiller oss ut i mengden av tilsvarende arrangementer. Vi har god kontakt med presse og andre medier, og får som regel fine oppslag fra arrangementene våre.

Fra museets side har vi matsalg, omvisninger og aktiviteter for barn, som spikersmiing, tinnstøping, hester og ponnier.
Hu00f8stmarked 2018 foto Helle (2).jpgHu00f8stmarked 2018 foto Helle (1).jpg

Praktisk informasjon

Vi ønsker utstillere med gode produkter, gjerne husflid, håndarbeid, frukt og grønt, bakevarer og annet. Alle utstillere er ute i et flott miljø med det gamle jernverket som kulisser.

Pris for standard standplass på 3x3 meter er kr. 250,-. Kr. 50,- pr. meter ut over dette.

Kontakt oss på museet for nærmere informasjon og påmelding. Ved påmelding må vi vite hvor mange meter standplass du trenger. Dersom du må ha bil/tilhenger på standen, må dette opplyses ved bestilling.

Markedet vil være åpent fra kl. 11.00 til 16.00.

Spre gjerne budskapet til andre som kan være interesserte.

Velkommen som utstiller ved årets høstmarked!