nedlasting.png

Høstens foredragsserie

02 img048.jpg

En tirsdag i måneden inviterer vi til foredrag i Snekkerboden her på jernverksmuseet. Høstens foredragsserie har tre temaer som spenner vidt.

Tirsdag 24. september starter vi opp med temaet "Arendalskrakket i bankhistorisk lys". Johannes G. Torstveit har satt seg grundig inn i tematikken og om etableringen av det norske bankvesenet etter 1814 og Jacob Aalls tanker i forbindelse med det.

Tirsdag 29. oktober får vi besøk av Karl Ragnar Gjertsen som tar for seg Havstad Jernstøberis historie.

Tirsdag 26. november er det duket for "Tvedestrand og omegns postkorthistorie". Foredraget holdes av Jan Ove Aslaksen.

Alle foredragene starter kl. 19.00 og varer ca. en times tid. Det blir salg av kaffe og munker til kr. 50,-/person.
nedlasting.png
Foto: Karl Ragnar Gjertsen/Aust-Agder museum og arkiv - KUBEN