DM
ENG GER A + A -

Venneforeningen

IMG_5010.JPG

Jernverkets venner ble etablert 12. mai 2019 og har som formål å være til gagn for Stiftelsen Næs Jernverksmuseum og til glede for medlemmene; Vi ønsker å skape en sosial møteplass for deg som er interessert i jernverkets brede kultur-, verks- og bedriftshistorie lokalt som nasjonalt.

NB! Venneforeningens planlagte årsmøte torsdag 26. mars er utsatt pga. den pågående Covid-19-epidemien. Informasjon om ny dato kommer senere og sendes ut på epost eller melding til medlemmene.

Venneforeningen har enkeltmedlemskap, familiemedlemskap og bedriftsmedlemskap. Medlemskapet gir deg gleder og muligheter til deltakelse i museets omfattende kulturformidling.

Medlemsfordeler

• Sesongkort som gir gratis adgang til alle museets arrangementer
fra sesongåpning i mai til og med Høstmarkedet
• Årets program og annen relevant informasjon
• Turer i regi av venneforeningen
• Invitasjon til venneforeningens egne arrangement

Hva koster et medlemskap?

Enkelt- og familiemedlemskap kr. 200,- per år.
Bedriftsmedlemskap kr. 2000,- per år.
Medlemskapet gir fri adgang for personen som er påført kortet, for ektefelle eller samboer og barn/barnebarn under 16 år. Bedriftsmedlemskap gir 10 sesongkort og med alle medlemsfordeler.

Hvordan bli medlem?

For innmelding i venneforeningen tar du kontakt med museets resepsjon eller foreningens styremedlem Knut Holt Sandblost, telefon 99 49 85 00 eller epost knsand@hotmail.com.
I eposten noterer du navn, adresse, telefonnummer og hvilket medlemskap du ønsker.

Venneforeningens vedtekter finner du under fanen "Vedtekter".